Google Reklam VermekAnkara Tercüme Bürosu

Tercüme Odası

Tercüme Odası, Türkiye’nin tüm şehirlerine bilumum tercüme hizmetini sağlamaktadır. Tercüme odası personelleri hizmet vereceği müşterilerinin çalışanları olarak düşünür ve  tercüme hizmet sağlar.Başta İngilizce , Fransızca ve Almanca olmak üzere  tüm dünya dillerinde  noter onaylı tercüme hizmeti veriyoruz.  Tercüme Odası, alanında tecrübeli , profosyonel ve uzman tercüman ekibi ile müşteri kitlesine en hızlı , en kaliteli ve de en güvenilir  şekilde tercüme  hizmeti sağlamak amacıyla faaliyete geçmiştir .Finansal , teknik ve de hukuki tercüme alanlarında sunduğu çeviri hizmetleri ile müşterilerine katma değer sağlamaktadır.

Neden Biz?

Globalleşme sonucunda Dünya’nın giderek insanoğlu için daha da küçülmesiyle beraber kültürler arası iletişimi yükseltmiş ve profesyonel lokal dil çevirilerine ihtiyacı artırmıştır. Dünyanın küçülmesiyle büyüyen global pazarlar, şirketlerin bu alanlara yönelmesini mecbur bırakmıştır. Pazardaki ürünlerin lokalleşmesi ve bu ürünlere dair tanımlamaların öteki dillere çevrilmesi, ve yabancı ortaklarla bu yeni lokasyonlarda iletişim kurmak yeni bir sorun haline gelmiştir.Bu sorunun çözümünde Dünya’nın tüm dillerine çeviri hizmeti sunan Tercüme Odası sizlere yardımcı olmaktadır.

Vizyonumuz

Ticari kuruluşların hizmet kalitelerini artırma yoluna giderken karşılarına çıkan  her çeşit  problemlerine her çeşit çözüm ve daimi yardım  alabilecekleri, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, kurumsal bir firma denildiğinde akıllara gelen ilk danışmanlık ve tercüme kuruluşu olmak.

Misyonumuz

Müşterilerimize a’dan z’ye  paket çözümler sunulması; son teknoloji, tecrübe ve birikim ile donanmış yöntemlerle birlikte , profesyonel ekibimizle ihtiyaç duydukları tercüme  hizmetlerin sunulması.